Новини про зірок
Подобається

Фанати Андрія Малахова вітають його з майбутнім поповненням (фото і відео)

28/06/2016     Автор: admin
Фанати Андрія Малахова вітають його з майбутнім поповненням (фото і відео)

Радість Андрія Малахова вагітності Ксенії Собчак може бути замінена ще більш радісним для телеведучого подією. Зірка ток-шоу «Пусть говорят» незабаром стане татом. Офіційних оголошень новини від семи Малахова поки що не надходило, але шанувальники Андрія впевнені, що його дружина Наталія Шкулева вагітна.

На думки про цікаве положення дружини шоумена наштовхнула публікація спільної фотографії пари, на якій фоловерів угледіли невеликий животик. «У положенні?», «Андрій, ви вагітні ?!», «Я перша коли завжди завзято обурювалася нетактовними питаннями багатьох про майбутніх дітей! Але на цій фотографії, якщо мене не зраджує пам'ять інтуїція, ви в очікуванні первістка, повідомляє Корупція.Стар

Такі щасливі, що світяться, і красиві! І питання зовсім не в повноті, а саме в вагітному животі У мене животик толком здався тільки до шостого місяця. А так просто трохи видозмінювався живіт вище до грудній клітці, як у вас на цій фотографії Дай Бог, щоб я не помилилася! »- Розвинула думку одна з прихильниць.

«Здається вона вагітна ???», «Мені теж здалося, що вона вагітна», — активно обговорювали фігуру подружжя Малахова уважні передплатники, при цьому вже бажаючи майбутній дитині татового таланту. Справедливості заради варто сказати, що це вже не перший випадок, коли в ЗМІ обговорюється вагітність Шкулевою. Цього разу сподіваємося, що це дійсно так. Тримаємо кулачки.

malahov-300x300