Новини про зірок
Подобається

Переможець «Голосу країни. Перезавантаження» тріумфував на міжнародному конкурсі (Фото, відео)

27/06/2016     Автор: admin
Переможець «Голосу країни. Перезавантаження» тріумфував на міжнародному конкурсі (Фото, відео)

Український співак та переможець "Голосу країни. Перезавантаження" Ігор Грохоцький завоював для нашої держави перше місце на міжнародному пісенному конкурсі під назвою Youth Vision 2016, повідомляє Корупція.Стар

Музична першість відбувалася у Баку, а її учасниками були представники багатьох країн, серед яких Велика Британія, Білорусія, Греція, Польща та Росія. 

"Привіт, Баку! Через декілька днів буду представляти нашу країну на міжнародному музичному конкурсі Youth Vision 2016! 30 країн з різних куточків світу! Переповнює радість та приємне хвилювання!", — такий підпис з'явився під світлиною артиста на його сторінці у мікроблозі декілька днів тому, перед початком фестивалю. 

385549710 385549745 

"Перемога! Невимовна радість охоплює коли бачиш свій прапор на верхівці таблиці з 19 країн різних куточків світу! Я дуже радий, що мені довелося представити нашу країну на такому рівні! Друге місце посіла Республіка Білорусь, на третьому місці Грузія! #Youthvision2016 в Азербайджані! Дякую усим за підтримку! Учасникам за захоплююче виконання та запеклу боротьбу!" — радісно прокоментував подію Ігор 

385549720 385549785

Очевидно, в якості призу Грохоцький отримав три тисячі доларів та визнання вдячних гостей фестивалю. Нагадаємо, після своєї перемоги у "Голосі країни" Грохоцький заспівав з Вакарчуком на концерті в Києві.