Хто продає особисті речі Уітні Х’юстон і Прінса (фото)

27/06/2016     Автор: admin
Хто продає особисті речі Уітні Х’юстон і Прінса (фото)

Особисті речі легендарних артистів були виставлені на аукціон

У Лос-Анджелесі відбувся масштабний аукціон, на якому було продано більше 100 речей, які належали Уїтні Х'юстон. Виручена сума склала 525 тисяч доларів, повідомляє Корупція.Стар

Як повідомляють західні ЗМІ, серед лотів виявилися сценічні костюми та музичні нагородиУїтні Х'юстон. Також на торги виставили десятки платинових і золотих дисків виконавиці, її прикраси і сережки з кістки носорога, а також улюблену чорно-червону куртку, з якою Х'юстон не розлучалася під час гастролей.

Найдорожчими стали пара кросівок Nike, яку Х'юстон подарував баскетболіст Майкл Джордан. Вони пішли з молотка за 20 тисяч доларів. А хутряне пальто від Dolce&Gabbana, в якому Х'юстон кілька разів виступала на сцені, продали за 16 тисяч доларів.

Відзначимо, 11 лютого 2012 Уїтні Х'юстон померла в Лос-Анджелесі на 49-му році життя: її знайшли втопленою в ванні готельного номера.

Також, на аукціоні була продана з молотка легендарна гітара Прінса, який помер в квітні цього року. Інструмент, який виконавець назвав "Yellow Cloud", був з ним з кінця 80-х до середини 90-х років. Гітара Прінса обійшлася покупцеві в 137,5 тисяч доларів. Новим господарем раритету став власник команди з американського футболу "Indianapolis Colts"Джим Ірсей. Відзначається, що він давно колекціонує музичні інструменти.

8dd_372232 ngfmdh