Колишня дівчина Джастіна Бібера Ксенія Делі вийшла заміж за 62-річного мільярдера (фото)

26/06/2016     Автор: admin
Колишня дівчина Джастіна Бібера Ксенія Делі вийшла заміж за 62-річного мільярдера (фото)

26-річна молдавська модель Ксенія Делі, у якій влітку 2015 року було роман з Джастіном Бібером, і 62-річний єгипетський мільярдер Осама Фаті Рабах аль-Шаріф зіграли весілля на Санторіні.

Ксенія Делі (Xenia Deli) відома як зірка кліпу Джастіна Бібера (Justin Bieber) What Do You Mean ?. Після зйомок, влітку 2015 року, у молдавській моделі і американського співака зав'язався короткий роман, але вже ближче до кінця року Делі почала зустрічатися з 62-річним мільярдером з Єгипту Оссама Фатхі рабів Аль-Шаріфом (Ossama Fathi Rabah Al-Sharif). 4 червня вони зіграли весілля на Санторіні, повідомляє Корупція.Стар

З чуток, пишна церемонія обійшлася більш ніж у мільйон євро. Наречена була у весільній сукні Zuhair Murad з відстібається пишною спідницею. На свято приїхало 150 гостей. Після весілля молодята провели кілька днів на Санторіні, а потім поїхали до Швейцарії, де живуть батьки Ксенії Делі, звідки попрямували в Париж і Лісабон.

Велика різниця у віці подружжя викликала хвилю негативних коментарів до весільних фотографій в інстаграме нареченої. Делі відповіла на них цитатою Боба Марлі (Bob Marley): «Хто ви, щоб судити, як я живу? Я не є досконалим і не повинен таким бути. Перед тим, як показувати пальцем, переконайтеся, що ваші руки чисті ».

a6863aff4612d71fd29b16045d21d515 скачанные файлы (6)