Без категорії
Подобається

Дженніфер Лопес зізналася, що раніше ненавиділа своє тіло (ФОТО И ВИДЕО)

21/06/2016     Автор: admin
Дженніфер Лопес зізналася, що раніше ненавиділа своє тіло (ФОТО И ВИДЕО)

Співачка вважала себе недостатньо стрункою

Дженніфер Лопес прикрасила обкладинку британського журналу DARE magazine. 46-річна зірка в інтерв'ю розповіла про ненависть до свого тіла в юні роки і про те, що допомогло їй впоратися з комплексами. "Я терпіти не могла, коли мою фігуру називали спокусливою, і часто порівнювала себе з іншими жінками. Пам'ятаю, що я вважала себе недостатньо стрункою, тому що у мене завжди були форми", – згадує Лопес, повідомляє Корупція.Стар

На думку зірки, впоратися з комплексами можна самостійно, проробляю неймовірну роботу над собою як фізично, так і морально: "Відчувати себе красивою – це особиста позиція. Всі ми повинні шукати в собі те, що нам подобається. Це рішення не повинно залежати від того, як ми виглядаємо в порівнянні з іншими людьми. Дуже важливо працювати над собою, щоб комфортно почувати себе в своєму тілі і випромінювати впевненість. У цьому дуже допомагають танці".

"Коли я сумніваюся у своїй красі, то я танцюю. Спостерігаючи за тим, на що здатне моє тіло. Відчувши прилив ендорфінів, мій настрій миттєво стає кращим. Я до цього часу в душі вважаю себе танцівницею, і мені це дуже подобається", – розповіла зірка.

srn