Новини про зірок
Подобається

Мати Жанни Фріске шокувала громадськість першим інтерв’ю

19/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Мати Жанни Фріске шокувала громадськість першим інтерв’ю

Ольга Копилова вперше поспілкувалася з журналістами після смерті дочки.

Ольга Володимирівна, мама покійної російської виконавиці Жанни Фріске, знялася в шоу Андрія Малахова Сьогодні ввечері, передає Корупція.Стар

Незважаючи на активність свого чоловіка, який постійно виступав перед журналістами, Ольга Володимирівна рік не давала інтерв'ю. Під час передачі, яка вийшла в ефір на російському каналі 15 червня жінка практично сповідалася перед публікою.

Мама співачки Жанни Фріске, яка померла від раку 15 червня 2015 року, розповіла про події останніх трьох років, в яких було чимало трагічних і щасливих моментів, пише hellomagazine.com. Також жінка особисто влаштувала для журналістів Першого каналу екскурсію по московській квартирі співачки, в якій з моменту хвороби Жанни ніхто не живе.

Ольга Володимирівна спростувала чутки, що Жанна знала про хворобу ще будучи вагітною:

"Вона не знала про хворобу під час вагітності — інакше вона б не народжувала. Це сталося 7 червня, ми їхали з клініки, де робили Платону щеплення. Був дощ, блискавка, несподівано Жанна схопилася за голову: "Мама, у мене страшно болить голова!" Ледве добралися до будинку … 2 дні  вона сиділа на таблетках, а потім нам порадили зробити МРТ ".

Як Жанна дізналася про хворобу:

"Вона захворіла в червні, діагноз ми дізналися восени. Діма приїхав до нас додому і сказав, що у Жанни рак. Це було восени, до цього ми всі вірили, що пройде. Ми до кінця, до останнього дня вірили, що їй вдасться. Особливо коли 15 березня у 2014 році, Платоші ще не було року, він робив перші кроки, взяв маму за руку і повів — перший раз за довгий час вона встала на ноги. Вони прийшли разом на кухню — хлопчик, який тільки починає ходити, і його мама, яка вперше встала після хвороби ".

Про можливу реакцію Жанни на те, що Дмитро не дозволяв синові бачитися з її батьками:

"Якби вона була здорова, вона б його викинула. І все. Це я говорю точно. Я бачила в її очах любов до нього, а що було потім — не можу сказати … Це приниження всієї родини, її імені. І наша сторона, звичайно, винна, але і Діма … ".