Новини про зірок
Подобається

Віталій Козловський показав романтичні фото з коханою-зіркою Playboy (ФОТО)

17/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Віталій Козловський показав романтичні фото з коханою-зіркою Playboy (ФОТО)

Артист повідав, як громадськість дізналася про його роман з Раміною.

Український співак Віталій Козловський, який натякнув, що вже подумує про шлюб із зіркою Playboy, дав відверте інтерв’ю і розповів, що готовий до сімейних стосунків, передає Корупція.Стар

За його словами, з його коханою Раміною вони поки не живуть разом, але все поступово до цього йде:

“Якщо я в Києві три дні, тоді так, вона в мене. А так – з батьками. На осінь планую тур містами України, вже вніс Раміну в свій райдер, щоб могла їздити зі мною, і ми більше часу проводили удвох”.

При цьому співак зазначає, що з прихильністю поставиться до того, що в його нареченої буде своя справа – за його словами, він любить захоплених амбітних жінок.

“У Раміни є амбіції, що мене радує: якщо у дівчини немає бажання самореалізуватися, мені з нею нецікаво. Я допоможу, чим зможу. Всім своїм колишнім подругам допомагав розкривати таланти! Тому з усіма залишилися дружні стосунки. Хоча найчастіше ініціатором розриву був я”.

Співак також зізнався, що ніколи раніше не приховував своїх стосунків – просто не вважав за потрібне їх афішувати. Його пасії часто перебували поруч і супроводжували на заходах.

Але саме з Раміною все вийшло інакше і з самого початку стосунків про них стало відомо широкій громадськості.

“Як усі дівчатка, Раміна любить викладати в соцмережах фото. Моя попередня панночка теж викладала – де ми удвох, але про це ніхто не знав, тому що вона була не медійною людиною, на відміну від Раміни. А тут варто було одному фото потрапити в Інтернет – і пішло-поїхало: журналісти, друзі, шанувальники… Я зрозумів, що далі приховувати те, що ми разом, немає сенсу”.

Раніше співак 3,5 року був у стосунках, і численні шанувальники артиста мыркували, коли ж їхній кумир зв’яже себе путами шлюбу. Однак, цього не сталося – в інтерв’ю співак щоразу говорив, що ще не готовий до весілля, а з часом стосунки і зовсім зійшли нанівець. Але тут же Віталій познайомився з Раміною і закохався.

І зараз вже всерйоз розглядає можливість швидкого весілля:

“Починаю замислюватися про одруження, адже мені вже 31, і я думаю про те, щоб продовжувати свій рід із коханою жінкою”.

385526431 385526434 385526443