Новини про зірок
Подобається

Нові таємниці сім’ї Фріске: Шепелев півроку переховував Платона і показав нову кохану (ФОТО)

17/06/2016     Автор: admin
Нові таємниці сім’ї Фріске: Шепелев півроку переховував Платона і показав нову кохану (ФОТО)

ЗМІ з'ясували, що колишній чоловік Фріске Шепелєв таємно працює на українському ТБ і зустрічається з екс-учасницею групи «ВІА Гра».

Таємниці сім'ї Фріске, новини на сьогодні, 2 червня 2016: екс-чоловік співачки Шепелєв півроку переховував Платона, незважаючи на рішення суду, повідомляє Корупція.Стар

Телеведучий Дмитро Шепелєв порушив постанову, що зобов'язало його давати можливість родині Жанни Фріске бачитися з трирічним Платоном, згідно з рішенням комісії про опіку. Про це Лайфу заявив адвокат сім'ї Фріске, який брав участь в розгляді.

За словами юриста, рішення вступило в силу ще 15 листопада 2015 року, але батько дитини до квітня 2016 року його ігнорував, перешкоджаючи зустрічам сім'ї з Платоном.

fhdgj

За його словами, спочатку органи опіки та піклування Пресненського району Москви встановили, що родичі можуть бачитися з Платоном 4 рази на місяць. При цьому, бабуся має право спілкуватися з онуком перший і четвертий понеділок місяця протягом чотирьох годин. Кожну другу п'ятницю ввечері протягом двох годин Платон повинен проводити час в компанії Ольги і Володимира Фріске, а кожну четверту п'ятницю — з бабусею і тіткою Наталею Фріске.