Плітки
Подобається

Дмитро Шепелєв розповів про нове кохання

15/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дмитро Шепелєв розповів про нове кохання

Ведучий розповів, хто його підтримував після смерті коханої. 

Цивільний чоловік покійної Жанни Фріске, ведучий Дмитро Шепелєв у своєму листі, яке написав у роковини смерті коханої, розповів, хто його підтримував весь цей час, передає Корупція.Стар

У своєму зверненні до Фріске, Дмитро не лише ділиться болем і стражданням, яке переживав цей рік без Жанни, а й зізнався, що мав "ангела", який піклувався про нього. 

"Весь рік єдиним моїм співрозмовником була незнайома мені раніше людина. Тільки вона єдина наважилася бути зі мною поруч і розділити цей страшний час. Як же мені було важливо, що через стільки років про мене нарешті піклуються. Як було важливо і те, що і я можу віддавати любов і турботу. Я, напевно, повинен був закохатися, але я не міг. Адже все ще жив в минулому, як шкода. І все одно дякую їй, моєму єдиному ангелу, моєму ніжному рятівникові", — поділився Дмитро.

Про кого йдеться, Шепелєв не вточнив. Шанувальники Дмитра тепер гадають, чи цим повідомленням їхній кумир натякнув на нове кохання, чи то ж просто розповів про подію, яка була у минулому. Нагадаємо, у листопаді минулого року батько Жанни Фріске Володимир Борисович заявив, що Шепелєв зустрічається із близькою подругою співачки. Йшлося про особистого косметолога зірки, Оксаною Степановою. Однак лишається загадкою, чи про неї у своєму листі пише Шепелєв.