Плітки
Подобається

Алла Пугачова потрапила в секту (ФОТО)

15/06/2016     Автор: Ігор Нагорний
Алла Пугачова потрапила в секту (ФОТО)

На що тільки не йдуть люди заради того, щоб виглядати красиво і бути здоровими. Рік за роком на світовий ринок чудо-продуктів надходять чергові новинки, розповсюджувачі яких запевняють, що саме цей засіб дозволить помолодіти, схуднути, вилікуватися і т.д. Багато хто пам'ятає ажіотаж навколо Гербалайфа і ягід Годжі, що принесли своїм виробникам величезні прибутки, передає Корупція.Стар

Дуже часто поширенням подібної продукції займаються матусі в декретах. Найчастіше вони самі свято вірять в цілющу силу всіляких маркетингових новинок.

Дружина ведучого Дмитра Діброва займається поширенням коктейлів Energy Diet (Енерджі дієт). 

Це харчування набрало популярність в останні пару років. Судячи по сторінці Поліни Дібрової в Інстаграмі, торгівля йде успішно, молода мама постійно розміщує у себе в блозі захоплюючі розповіді про чудодійні властивості нової програми. Більш того, Поліна зуміла зацікавити чудо-коктейлями і саму Примадонну.

Поліна Діброва вирушила в гості до Алли Борисівни, прихопивши з собою кілька банок з харчуванням Енерджі дієт. При цьому Алла Пугачова, схоже, вирішила скористатися модним продуктом. За словами Дібровою, знаменитій співачці сподобалося нове харчування.

Між тим підписники Поліни досить скептично ставляться до того, що в її мікроблозі йде нав'язлива реклама Energy Diet.

Alla-Pugachyova-popala-v-sektu Alla-Pugachyova-popala-v-sektu1