Новини про зірок
Подобається

Катя Бужинська створила наймасштабніший у світі соціальний проект (ФОТО)

09/06/2016     Автор: admin
Катя Бужинська створила наймасштабніший у світі соціальний проект (ФОТО)

1433351739_buzhinskaya

Катя Бужинська встановила новий рекорд, створивши наймасштабніший соціальний проект в світі «Діти за мир у всьому світі»

У Києві відбулося урочисте підведення підсумків міжнародного соціального проекту «Діти за мир у всьому світі» за участю почесних гостей. До проекту Каті Бужинської приєдналися 35 країн, а в його рамках діти виготовили 33170 голубів миру, встановивши рекорд України і всієї планети. Днями він був офіційно зареєстрований, а «Діти за мир у всьому світі» отримав статус наймасштабнішого міжнародного соціального проекту, повідомляє Корупція.Стар

За словами Каті, проект не закінчується, а входить в нову стадію — тепер основні активності будуть зосереджені на напрямку дітей учасників АТО і переселенців, дітей сиріт з усієї України на оздоровлення за кордон.

В рамках реалізації проекту «Діти за мир у всьому світі» також пройшов флешмоб, який підтримали високопоставлені гості. А Катерина Бужинська разом з маленькими українцями записала гімн проекту, який згодом був представлений Папі Франциску під час його загальної аудієнції на площі Святого Петра у Ватикані.

250866767 250866945 250867107