Новини про зірок
Подобається

Маша Єфросиніна вперше показала свого сина (ВІДЕО)

07/06/2016     Автор: admin
Маша Єфросиніна вперше показала свого сина (ВІДЕО)

Маша Ефросинина. Вечеринка "Звезды в масле".

Телеведуча поділилася забавним відеороликом у себе на сторінці в соцмережі.

Маша Єфросиніна не так часто балує своїх шанувальників сімейними фотографіями, але на цей раз вона вирішила показати всім відео, в якому граються всі члени її сім'ї, в тому числі і молодший син Саша, передає Корупція.Стар

Телеведуча досі ховала маленького Олександра від сторонніх очей, а тепер всі побачили хлопчика, з яким грають батьки та старша сестра Нана.

Свої вихідні Марія присвятила родині. Вона відмінно провела час з дітьми і чоловіком у дворі заміського будинку. Всі по черзі приділяють час Саші, який раз у раз, говорить «ще», тому Єфросиніна підписала відео так: «Не то, щоб слово "ще" було найулюбленішим в нашій родині, але … Олександр рулить. Вихідний. Безцінний час. Моя сім'я.". Всього за кілька годин нове відео Маші з її дітьми і чоловіком подивилися понад 51 тисячі разів — це не дивно, адже вона раніше намагалася не показувати своїх близьких.

Разом із сімейством пустував їх чотириногий друг, який теж не проти був взяти участь в сімейних розвагах на свіжому повітрі. Машу, її дітей і чоловіка викупали в компліментах всі користувачі соцмережі, хто подивився їх домашнє відео.