Новини про зірок
Подобається

Софія Ротару повертається до Росії: сенсаційна заява (фото)

06/06/2016     Автор: admin
Софія Ротару повертається до Росії: сенсаційна заява (фото)

80211f47ec621497545188b0279c1ef7

Співачка Софія Ротару думає знову повернутися до концертної діяльності в РФ

Два роки тому легендарна артистка зав'язала з гастролями. Її сестра Лідія Хлябич тоді пояснила: співати в той час, коли відносини між Україною і Росією, м'яко кажучи, напружені, артистці дуже непросто. Весь цей час Ротару виступала тільки на корпоративах. І ось тепер Софія Михайлівна, якій в цьому році стукне 69 років, вирішила повернутися на велику сцену, повідомляє Корупція.Стар

В планах зірки — гастролі в Німеччині в листопаді. Це підтвердив директор компанії «Кремль-Концерт» Сергій Лавров, який займається організацією виступів співачки:

"Так, концерти Софії Ротару відбудуться в Німеччині. Передбачається, що Софія Михайлівна виступить в дев'яти німецьких містах. Крім того, в планах Ротару і приїзд на «Нову хвилю», яка пройде у вересні в Сочі. Не виключено, що крім цього, у зірки відбудуться сольні концерти в кількох російських містах. Зараз з цього приводу з Ротару ведуться активні переговори. Все залежить від самої Софії Михайлівни. Глядачі її обожнюють і завжди чекають: на її концертах завжди аншлаги!"

Чи можна вважати це прихильністю до країни-агресора – покаже час та подальший розвиток подій.Сподіваємося, що співачка залишилася вірною Україні, адже українці надзвичайно цінують її!

c16ed95e03_133112