Плітки
Подобається

Потап розкрив пікантні подробиці їх стосунків із Настею Каменських

05/06/2016     Автор: admin
Потап розкрив пікантні подробиці їх стосунків із Настею Каменських

potap-zapisal-singl-s-rumynskoy-pevicey-innoy_1

За словами Олексія, Настя спочатку йому не дуже подобалася. 

Український співак, продюсер та соліст дуету "Потап і Настя" Олексій Потапенко наголошує, що вони із Каменських – рідні люди, йдеться у "Світському житті", передає Корупція.Стар 

Артист пригадав початок роботи у гурті. 

"Не було ніякого кастингу. У нас була зустріч, на якій ми познайомилися. Я жартував, як завжди, в своїй манері. Настя якось так на мене глянула, бо в неї інше почуття гумору, якось фиркнула на мене. Не можу сказати, що вона мені сподобалась. Потім ми почали записувати пісню і стало ще гірше, бо в неї дуже твердий характер. Ось як зіштовхнулися під час роботи, так і продовжили сваритися. А потім випускали пісні, які ставали хітами. А наші стосунки ставали все гірше і гірше. Це такий парадокс. Перші тро роки чим більше ми сварилися, тим популярнішими ставали. І тільки останні 4 роки ми кайфуємо від роботи разом. Тому що ми зрозуміли, що це доленосний проект, душі та любові", — зауважив він.

 "Ми вже рідні люди один одному. Дуже рідні. Ми розуміємо один одного по-справжньому, музика нас пов'язала. Сильніше зв'язку між людьми я не визнаю", — заінтригував Олексій.

Продюсер та виконавець, святкуючи ювілей "Потапа та Насті", розповів і про власне 35-річчя. 

"Я був в Казахстані у День народження. Ми знайшли в Астані український ресторан і влаштували там українську вечірку. Замовили все, що можна було, шикарно відпочили всім колективом. Велика подяка тим людям, які навіть так далеко створили українску тусовку. І була там дівчина-офіціант, яка спілкувалась з нами виключно українською мовою. Це було дуже зворушливо. А після трьох чарочок самогоночки стало так весело та добре мені, що я зрозумів — 35 — це тільки початок", — підсумував він.