Новини про зірок
Подобається

Кохана Віталія Козловського шокувала публіку

03/06/2016     Автор: admin
Кохана Віталія Козловського шокувала публіку

24072055

Учасниця п'ятого сезону шоу «Холостяк» на пост-шоу «Як вийти заміж» продемонструвала той факт, що між нею і Віталієм Козловським все-таки є ніжні почуття. 

Зовсім недавно вони розповіли про свій роман, а в програмі «Як вийти заміж» спливли і нові подробиці, передає Корупція.Стар

Як виявилося, Раміна вже «заочно» знайома з батьком Віталія, а ось зі своєю мамою він її ще не познайомив. Дівчина зазначила, що до своїх батьків вона не поспішає вести Козловського, так як для неї цей крок має дуже важливе значення.

Раміна днями описала свої почуття до Віталія: 

«Багато галасу навколо нас, всі хочуть бачити, то що їм хочеться, але жодна з вас не зможе випробувати ті почуття щирої любові, які я посилаю на адресу свого єдиного. Поруч з Віталієм я засліплена коханням і турботою, тому й не помічаю невдоволення в нашу сторону. Скептикам потрібна їжа для обговорень, але ми не в зоні вашого зору, бо ми по справжньому закохані … ».

Користувачі Інстаграма не втрачали часу дарма і знайшли фотографії Раміни у весільній сукні. Дівчина позувала на камеру в білій сукні з глибоким декольте, яке на ній виглядає бездоганно. У коментарях під цими знімками написано, що це було фотографування для виставки весільних суконь, але публіку не вгамувати і всі тепер обговорюють майбутнє весілля Віталія Козловського і Раміни.