Зіркові скандали
Подобається

У Львові невідомі зірвали концерт Макса Барських

30/05/2016     Автор: admin
У Львові невідомі зірвали концерт Макса Барських

417_max

Концерт Макса Барських у Львові заблокували протестувальники. Концерт повинен був відбутися Event Hall «Кіно». Однак фанатів співака не пускали в приміщення, заблокували і центральний, і чорний хід.

Як повідомляє прес-служба Макса Барських, головна претензія до співака – пісні російською мовою, а також підпис петиції за свободу виконання пісень на будь-якій мові. Ініціатором петиції виступив холдинг ТАВР Медіа, передає Корупція.Стар 

Нагадаємо, петицію підписало близько 50 артистів, серед яких крім Макса Барських також значаться Ірина Білик, Андрій Хливнюк "Бумбокс", Наталя Могилевська, Світлана Лобода, Оля Полякова, Тіна Кароль та багато інших. Музиканти вважають таку пропозицію популістським кроком, який може розділити українців за мовною ознакою і буде працювати проти єдності в суспільстві. 

До місця події прибуло кілька екіпажів патрульної поліції. В знак протесту глядачі, які не потрапили на концерт, перекрили дорогу на проспекті Чорновола. При цьому представники правоохоронних органів воліли триматися в стороні від сутичок, пояснивши це очікуванням підкріплення, яке за кілька годин все ж прибуло. 

Через дві години очікування, менеджмент артиста потайки зумів провести кілька десятків шанувальників з квитками на концерт через службовий вхід. Макс Барських вирішив почати концерт. Виконавши кілька пісень для глядачів, адміністрація холу настійно попросила припинити виступ, оскільки розлючені радикали зовні, почувши, що концерт вже почався, погрожували увірватися до зали.