Режисер бондіани відмовився працювати над новим фільмом про агента 007

30/05/2016     Автор: admin
Режисер бондіани відмовився працювати над новим фільмом про агента 007

Сем Мендес, який зняв серії «Координати Скайфолл» і «СПЕКТР», заявив, що не буде працювати над продовженням бондіани.

Режисер розповів, що йому було цікаво знімати фільми про Джеймса Бонда, але тепер він хоче зайнятися чимось іншим, повідомляє Корупція. Стар.

Також він прокоментував повідомлення про те, що британські глядачі активно пропонують на роль Джеймса Бонда Томаса Хіддлстоуна і Ідріса Ельбу замість Деніела Крейга, також заявив про те, що він залишає бондіану. «Тут немає ніякої демократії. Продюсер Барбара Брокколі особисто вирішує, хто буде наступним Бондом », — підкреслив режисер.

«Я думаю, що новий Бонд і наступний режисер будуть людьми, яких ніхто не очікує побачити в продовженні. Саме в цьому секрет і Брокколі, і всього проекту », — сказав Мендес.

Серія фільмів про агента британської розвідки Джеймса Бонда знімається з 1962 року. Спочатку основою для них були книги британського письменника Йена Флемінга, проте з часом до фільмів стали писати нові сценарії, де агент британської розвідки більш адаптований до сучасних реалій.

Більш ніж за півстоліття на екран вийшло 24 стрічки про агента 007. Над ними в цілому попрацювали 15 режисерів, а роль самого Бонда зіграли шість акторів: Шон Коннері, Джордж Лезенбі, Роджер Мур, Тімоті Долтон, Пірс Броснан і Деніел Крейг.

ai-206640-aux-head-20160530_mendes_t