Новини про зірок
Подобається

Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі скромно відсвяткували День народження доньки (фото)

29/05/2016     Автор: admin
Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі скромно відсвяткували День народження доньки (фото)

Поки відомий тато, боксер і чемпіон світу з боксу Володимир Кличко опам’ятовується після поразки, його малесенька донька відсвяткувала свій перший день народження. У Мережі з’явилися нові фото дівчинки, повідомляє Корупція. Стар.

На фан-сторінці в Інстаграм klitschkopanettiere, присвяченій Володимиру Кличко і Хайден Панеттьєрі, з’явилися фото підрісшої донечки пари Кайї-Євдокії. Світловолоса крихітка 9 грудня відсвяткувала рочок. У цій подорослівшій дівчинці складно впізнати крихітку, на руках у тата, Володимира Кличка.

Як видно з фото, дівчинка вже щосили бігає і радує батьків першими словами. Нагадаємо, що мама Кайї, Хайден зізнавалася, що дуже важко переносить післяпологову депресію. Вона не тільки не приховувала цю проблему, а й закликала інших жінок не приховувати цей факт, а боротися з недугою.

Нагадаємо, що Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі виховують доньку Кайю-Євдокію, але поки офіційно не оформили стосунки, незважаючи на те, що Кличко вже давно зробив пропозицію і Хайден навіть знялася у весільній фотосесії.

Володимир-Кличко-і-Хайден-Панеттьєрі-скромно-відсвяткували-День-народження-доньки-1 Володимир-Кличко-і-Хайден-Панеттьєрі-скромно-відсвяткували-День-народження-доньки-2 Володимир-Кличко-і-Хайден-Панеттьєрі-скромно-відсвяткували-День-народження-доньки-3 Володимир-Кличко-і-Хайден-Панеттьєрі-скромно-відсвяткували-День-народження-доньки-4