Новини про зірок
Подобається

Випускні зірок: як прощалися зі школою Брежнєва, Єфросиніна, Бужинська та інші

27/05/2016     Автор: admin
Випускні зірок: як прощалися зі школою Брежнєва, Єфросиніна, Бужинська та інші

Випускний — це дуже відповідальний час для учнів: старт самостійного життя, старт кар'єри і підведення підсумків навчання.

Зірки українського шоу-бізнесу розповіли про найбільш пам'ятні і курйозні моменти зі свого випускного вечора. А також поділилися своїми шкільними фото, повідомляє Корупція. Стар.

В нашій галереї ви можете побачити фото Віри Брежнєвої, на якому вона позує з короткою стрижкою і в светрі.

813852

"Просто для посміятися "- мені 17! Школа. 11-й клас. Мамин светр. Окуляри (прогресуюча міопія, або короткозорість). Волосся спочатку пофарбувала в чорний, потім зробила хімію на це все. Ума палата! Ну а зараз ви всі мене бачили. Це фото для тих, хто вважає, що змінити себе неможливо! " — Прокоментувала знімок зірка.

Іван Дорн розповів історію про однокласницю Маші Петрової, яка бігала по школі без черевиків, бо він їх заховав на зливному бачку в чоловічому туалеті.

407332

Маша Єфросиніна у білій сорочці і чорній спідниці розповідала вірш на лінійці.

135046

А Оля Полякова вирішила показати себе школяркою з бантами і з білим фартушком. Юну Супербілявку ви також можете побачити в нашій галереї.

682615

Катерина Бужинська вальс танцювала з хлопчиком, в якого закохалася в другому класі.

816410

"Випускний — особливий, хвилюючий день, як для винуватців торжества, так і для батьків і вчителів. Урочистий день, який я згадую з ностальгічною посмішкою. Як у пісні співається:" Шкільні роки чудові з дружбою, з книгою, з піснею, як вони швидко летять! Їх не повернеш назад. Хіба вони пролетять без сліду? Ні, не забуде ніхто ніколи шкільні роки ". І це дійсно так, прекрасна пора. Я вчилася добре, але поведінка була незадовільно. Щоденник червоний щотижня. Була хуліганкою.

З дитинства росла у дворі, в якому жили одні хлопчики, тому доводилося приймати їх правила гри. Характер у мене бойовий, в школі завжди відстоювала свої права і була борцем за справедливість. Але, з огляду на відмінні показники в навчанні, призові місця для школи на вокальних конкурсах і фестивалях, на мою поведінку закривали очі.

Вальс танцювала з хлопчиком, в якого закохалася в другому класі. до нас у клас прийшов гарний хлопчик, який відразу ж сподобався всім дівчатам, але він, ні на кого не звертав уваги. Я вирішила взяти ініціативу в свої руки і щоб привернути його увагу, розбила йому ніс. Після цього ми почали з ним дружити. Під час випускного вечора виконала пісні на двох мовах: українською та італійською ", — поділилася Бужинська.