Новини про зірок
Подобається

Оля Полякова похизувалася розкішною дачею (ФОТО)

24/05/2016     Автор: admin
Оля Полякова похизувалася розкішною дачею (ФОТО)

 2_main

Співачка сфотографувалася в басейні на своїй дачі.

Знаменитості звикли жити на широку ногу, але вони цього заслужили, так як багато пробивалися на сцену самостійно. Про свою історію Оля Полякова розповіла в новому кліпі на пісню «О, Боже, як боляче!». Вона разом з Аланом Бадоєвим створила міні-фільм, який розкрив всі таємниці тернистого шляху по дорозі до всенародного визнання. Тепер, після прем'єри кліпу, Ольга вирушила на відпочинок, з приводу місця вона довго не морочилася, так як у неї є розкішна дача, передає Корупція.Стар

Українська Суперблондинка, незважаючи на ще не зовсім жарку погоду, викупалася в басейні на дачі. І звичайно ж, не обійшлося без фото в басейні, яке Оля виклала в Інстаграм і скромно підписала: «Сезон відкрито! Дача)». 

Підписники співачки тут же почали обговорювати те, як добре живеться українській зірці, адже масштаби її дачі просто вражають і це видно тільки величезний басейн і зелена галявина. Деякі користувачі соціальної мережі навіть не посоромилися попроситися в гості до Суперблондинки, про що написали в коментарях під фото.

Всього за пару годин цей знімок Олі Полякової зібрав понад 8 тисяч лайків, це й не дивно, адже дача співачки дійсно дуже красива.

1464077357_polyakova