Плітки
Подобається

Маразм ЗМІ: Джамала тільки 10 років тому стала жінкою, зробивши операцію зі зміни статі (ФОТО)

22/05/2016     Автор: admin
Маразм ЗМІ: Джамала тільки 10 років тому стала жінкою, зробивши операцію зі зміни статі (ФОТО)

original

Не встигла перемога Джамала прогриміти на весь світ, як шукачі сенсацій і кричущих заголовків взялися знаходити "скелети в шафі" в української призерки. Часто такі пошуки доходять до крайньої межі здорового глузду.

Нещодавно у мережі розповсюдився фейк болгарського видання "THE Bulgarian times", яке виходить в Лондоні. Місцеві журналісти прийшли до висновку, що Джамала в минулому була чоловіком і носила ім'я Абдулхайр.

Після того, як в мережі заговорили про якусь схожість Джамали і Кончити Вурст, в мережі заговорили про те, а чи не є Джамала транссексуалом. В результаті болгарські журналісти прийшли до висновку, що жінкою Джамала стала лише в 2006 році.

Це побічно доводить і наявність кадика або «Адамового яблука», який, як відомо у жінок відсутній.

Мало того, аби підсилити власну брехню, журналісти навіть вдалися до маніпуляції даними із сімейної історії Джамали.

Зокрема вони зазначали, що дідусь Джамали воював у сформованому нацистами добровільному кримськотатарською батальйоні проти Радянської армії, як раз в 1944 році про який співала Джамала в своїй пісні.

Правда, зараз, ця історія залишилася в минулому і, якщо вірити Стасу Садальському, батьки Джамали давно отримали в Криму разом з громадянством всі пільги, покладені реабілітованим представникам кримськотатарського народу.

Як можна побачити, в погоні за сенсацією імените видання готове нехтувати, як і довірою читачів, так і моральними принципами журналістської діяльності.

djamala-11