Новини про зірок
Подобається

Козловський розповів про кохану жінку, яка вже багато років знаходиться поруч з ним

30/04/2016     Автор: admin
Козловський розповів про кохану жінку, яка вже багато років знаходиться поруч з ним

1

Співак Віталій Козловський досить часто виходить у світ з новими дівчатами. Після таких виходів артиста з'являються розмови про його чергові романи. Зазначимо, що серед його так званих коханих була і співачка Ірина Білик, з якою, за словами співака, вони лише друзі.

Остання заява Віталія Козловського розцінили як офіційне визнання в тому, що він зустрічається з колишньою учасницею «Холостяка» Раминой Эсхакзай.

Така інформація з'явилася ще під час зйомок кліпу "Відпускаю", у якому знялася Раміна, передає Корупція Стар

У програмі «Відверто з Машею Єфросиніною» Віталій Козловський зізнався, що вже 3,5 роки з ним поруч кохана жінка. Спочатку вони були друзями, але пізніше у них зав'язався роман.
Наші стосунки тривають вже 3,5 року. Все починалося із звичайної дружби, тому що ми крутимося в одній сфері. Також співак зазначив, що не бажає демонструвати свої відносини. Тому він створює певний образ.

Є те, що можна демонструвати, а їсти те, що хочеться зберегти. Але люди хочуть щось знати. І ти створюєш образ.

На питання про те, чому він ще не створив свою сім'ю, співак повідомив, що його мама наполягає на одруження тільки після 35 років:Мама не хоче нічого знати про мої стосунки і взагалі проти того, щоб я вступав у шлюб. Вона так і каже: «Не смій одружитися! Тільки після 35 років».
Але чи справді це є основною причиною для Козловського − невідомо. І, може, Віталій вже зважився на оформлення офіційних відносин, просто не вважає за потрібне про це повідомляти. Залишається тільки одне питання: хто ж ця дівчина, з якою Козловський вже 3,5 роки?