Новини про зірок
Подобається

«Голос країни-6»: правила проекту вперше змінилися

30/04/2016     Автор: admin
«Голос країни-6»: правила проекту вперше змінилися

261589_1

Вже цієї неділі, 1 травня, на вокальному проекті "Голос країни-6" почнеться новий етап — "нокаути", якому будуть присвячені два наступних випуски.

У цьому сезоні вперше за всю історію проекту правила конкурсу змінилися. Якщо раніше у кожного учасника під час "нокаутів" був тільки один суперник, то зараз — сім, передає Корупція.Стар.

Протягом п'яти попередніх сезонів "Голосу країни" кожен тренер ділив вокалістів на пари, і вони по черзі виконували композиції. Після цього тренеру треба було вирішити, хто з них пройде в наступний етап, а хто покине шоу. У шостому сезоні інтрига, хто потрапить в прямі ефіри, зберігається до останнього моменту.

Згідно з новими правилами "нокаутів", на сцені з'явилося 4 крісла, призначених для чотирьох чоловік з кожної команди, які пройдуть в прямі ефіри. Учасники не знають заздалегідь, в якій послідовності будуть виходити на сцену. Відразу після виступу тренер відправляє першого вокаліста на крісло №1. Якщо учасник, який виступає після нього заспівав краще, то вже він посідає перше крісло, а попередній учасник буде змушений пересісти на друге. Коли ж будуть зайняті всі 4 крісла, тренер може як відправити додому п'ятого учасника, так і посадити його на будь-який з крісел. У другому випадку вокаліст, який сидить на четвертому кріслі, буде змушений покинути проект.

Цікаво, що команда "Голосу країни-6" — одна з перших в світі, яка ввела нові правила.

"Дуже цікаво спостерігати за реакціями учасників, які вже сидять на кріслах і бояться, що такі товариші по команді виступатимуть краще них і витіснять їх з шоу. А тим, хто готується до виступу, вже поставлена ​​висока планка, і їм потрібно зробити все, щоб виступити краще і завоювати місце на кріслі. Завдяки новим правилам дуже добре проявляються людські якості учасників, видно, наскільки сильно кожному з них потрібна перемога, чи вміють вони радіти за інших, — розповідає Баудуейн ван Шайк, голландський консультант проекту "The Voice". — Україна стала першою країною після Голландії, де були випробувані нові правила. Це й не дивно, адже український канал "1 + 1" одним з перших в світі адаптував формат проекту "The Voice".

При цьому, українська команда проекту не тільки одна з перших адаптувала нові правила, а й удосконалила їх. Так, в Голландії крісла були розташовані на 2 поверсі, і ті учасники, які вибували з проекту не могли попрощатися з тренерами і конкурентами.

"В Україні завдяки тому, що стільці перебували на сцені, ми змогли побачити дуже сильні емоції, переживання конкурсантів. Саме українську систему я рекомендую своїм колегам з інших країн, які хочуть впровадити нові правила на етапі" нокаутів ", — зазначив Баудуейн ван Шайк.

На "Голосі країни-6" до "нокаутів" дійшло по 8 вокалістів від кожної команди. 1 травня за право виступити в прямих ефірах боротимуться учасники команд Івана Дорна і Тіни Кароль.