Новини про зірок
Подобається

Олександр Педан добряче налякав своїх шанувальників (ФОТО)

28/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Олександр Педан добряче налякав своїх шанувальників (ФОТО)

1458665044_1458659759_image

Український телеведучий з недавніх пір став актором, тому перевтілення в різних героїв — це для нього щось нове і веселе.

Олександр поділився на своїй сторінці в Інстаграмі фотографією, на якій у нього приклеєні вуса, чорні зуби і плями по всьому обличчю. Він побажав все доброго ранку і здорово налякав деяких, хто дуже вразливий. Насправді, цей образ був продуманий до найменших деталей, так що його можна вважати вдалим раз вже він викликав таку бурю емоцій у передплатників Педана.

1461760380_pedan

Народ активно коментує цю «страшну» фотографію телеведучого: «Страшко))», «Ой Боже, мало не вс ** вся !!!))», «Педан в старості))» і так далі. Всього за кілька годин цей знімок підкорив інстаграмщіков, які не пошкодували поставити позначку «подобається» понад 7 тисяч разів.

Олександр проводив досліди на зйомках, в наслідок чого в його долоні був справжній пожежа. Педан виклав відео в соцмережу і підписав його так: «Згорів на роботі». Насправді нічого страшного не сталося, теле-зірка живий і здоровий, але він, як і фанати, справді злякався, коли підпалили вміст (мильна піна з газом) в його долоні, скрикнувши: «Мommy!».