Новини про зірок
Подобається

Дочка Івана Урганта вразила шанувальників батька

28/04/2016     Автор: admin
Дочка Івана Урганта вразила шанувальників батька

tOFivE64T3w 

Дочка Івана Урганта — Ніна, гарнішає не по днях, а по годинах. Чим старшою стає дівчинка, тим більше вона схожа на свою знамениту бабусю — Ніну Ургант-старшу, повідомляє Корупція.Стар.

 Це відзначають усі друзі і рідні зоряної сім'ї. У маленькій Ніни той же овал обличчя, така ж сліпуча посмішка і бабусині очі. І навіть колір волосся, як у Ніни Ніколаевни.Кроме усього іншого дочка Урганта зростає надзвичайно творчою дівчинкою. Вона і співає, і танцює, і грає на інструментах.

 На початку цього року вона також показала всій країні свої спортивні досягнення — прямо в ефірі татової передачі «Вечірній Ургант» обігнала знаменитого батька на лижах в забігу на коротку дістанцію.А ось схожа друга рідна дочка Урганта — Валерія, на бабусю, громадськості поки невідомо . Дівчинка народилася у вересні минулого року, і Іван поки не зважився показати дитину публіці. 

У своєму особистому блозі він лише опублікував її крихітну ручку, скручену у вигляді «фіги», підписавши знімок: «Лер, а можна я сфотографую тебе для читачів?» Іван і його дружина Наталя Кікнадзе дотримуються популярної серед зіркових сімей тактики: не показувати дитини, поки він сам цього не захоче.

2(205)