Новини про зірок
Подобається

Слава з «НеАнгелів» вразила своїми фото в Інтернеті

27/04/2016     Автор: admin
Слава з «НеАнгелів» вразила своїми фото в Інтернеті

86_main

Як і раніше, Слава Камінська намагається не показувати своїх дітей широкої аудиторії, тому вона або додає захисні «окуляри» на їхні обличчя, або фотографує їх ззаду, повідомляє Корупція.Стар.

Як і сьогодні, співачка зробила фото Леонарда, якому в кінці минулого року виповнився 1 рік, близько басейну, а підписала вона цей знімок так: «Шкода маленька! Ходить навколо басейну і скидає чужі речі в воду! Жук! ».

leonard

Всього за кілька годин маленький Лео зібрав понад 4 тисяч лайків, а все тому, що публіка з нетерпінням і трепетом ставиться до фотографій дітей знаменитостей. Крім компліментів на адресу співачки і її сина під новим фото немає нічого, що могло б нагадати про недоброзичливості деяких користувачів соціальної мережі, всі передплатники артистки виявили бажання її похвалити.

До речі, чоловік Слави — Едгар Камінський днями зробив пластичну операцію своїй сестрі. Багато користувачів Інстаграма відзначили, що такий вчинок характеризує Едгара виключно з позитивного боку, тому співачці і рідним пластичного хірурга можна тільки позаздрити.