Новини про зірок
Подобається

Григорій Решетник похвалився своєю дружиною (ФОТО)

26/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Григорій Решетник похвалився своєю дружиною (ФОТО)

grigorij-reshetnik-skromnost-jeto-put-k-neizvestnosti-1

Ведучий шоу «Холостяк» похвалився в Інстаграмі своєю красивою подругою.

Григорій не приховує своїх почуттів до дружини Христини і часто показує те, як сильно він її любить, передає Корупція.Стар 

Пара одружилася майже 6 років тому і за цей час у них народився син Ваня, який став в їхній родині найголовнішою людиною. На сторінці Григорія в Інстаграмі не так часто можна побачити його сімейні фотографії, але все-таки іноді він ділиться подібними знімками.

Решетник сфотографувався з дружиною і виклав їх спільне фото в соцмережі, підписавши його так:

«Я і моя красива дружина! Пара намбер ван! Гриша і Кріс!».

Підписники телеведучого по достоїнству оцінили не тільки зовнішність його дружини, але і те, як вони виглядають разом. Такі коментарі рясніють під новою фотографією ведучого шоу «Холостяк» з його коханою і красивою дружиною: 

«Дуже красива дружина !! Щастя вам довжиною в життя! :-)», «Яка красива пара! Видно, що дійсно щасливі разом) », «Шикарна пара! Крістіночка дуже красива!».

Трохи пізніше Григорій опублікував знімок зі своїм підрослим синочком Іваном, підписавши його так: «Пацани і екскаватор. Вечірня прогулянка. ». А Вербну неділю Решетник провів з сім'єю на відпочинок, після чого поділився своєю фотографією на гіроборде, залишивши наступне повідомлення під фото: 

«Шкіряний день, проведений з родиною та близькими друзями. Заряд енергії на місяці вперед. А ще, гіроборд — відмінна штука!».

1461586529_kristina-reshetnik

1461586564_ivan-reshetnik 1461586579_reshetnik