Зіркові скандали
Подобається

Оля Полякова влаштувала скандал на фестивалі «Ліга Сміху». Подробиці інциденту.

24/04/2016     Автор: admin
Оля Полякова влаштувала скандал на фестивалі «Ліга Сміху». Подробиці інциденту.

На фестивалі "Ліга сміху" визначається один з фаворитів конкурсу, а команда Олі Полякової змушена була покинути проект, повыдомляэ Корупція.Стар.


Півфінал другого сезону "Ліги сміху" очікує учасників конкурсу та глядачів вже зовсім скоро. А поки шість команд повинні були визначити гіршого, шляхом представлення свого телеканалу.

70700606
На цьому тижні свої номери показували: "Модельна агенція" 180 і вище "(Дніпропетровськ)," Лукас "(Кременчук)," Улюблене місто "(Харків)," Чужорідний театр абсурду "Горобчик" (Харків), "Коліжанки" (Львів ) і "VIP" (Тернопіль).
Саме тернопільська команда набрала шість максимальних балів, що робить підопічних Олена Кравець фактичними фаворитами фестивалю.

Визначився і абсолютний аутсайдер. З цього приводу навіть виник невеликий скандал. Справа в тому, що за правилами "Ліги сміху" журі має оцінювати виступ учасників, встаючи зі своїх місць. Чотирьом суддям сподобався виступ команди "Коліжанки" і львів'яни мало не набрали п'ять балів (що означало б участь в баттле, адже всі інші команди також набрали п'ять очок), однак Антон Лірник лише підвівся і залишився на своєму місці.
 
Тренер львівської команди Оля Полякова висловила протест з цього приводу, і лише Володимиру Зеленському вдалося втихомирити темпераментну співачку.
 
До речі, після виступу команди "Лукас" жоден з членів в журі не постало відразу ж і Зеленському довелося в питальній формі просити суддів оцінити номер кременчуцької команди.

Проте, той факт, що "VIP" набрала максимальну кількість балів вже на самому початку фестивалю, може означати лише те, що ім'я одного з фаворитів вже відомо.