Новини про зірок
Подобається

Перекваліфікація: Катерина Осадча міняє професію (ФОТО)

18/04/2016     Автор: admin
Перекваліфікація: Катерина Осадча міняє професію (ФОТО)

dc1529a7c9c2f3a366eee5e4b0714519_katya_osadchaya_ufw_img_0608

Завтра, 18 квітня, в ефірі телеканалу "1+1" стартує другий сезон популярного серіалу "Останній москаль". Автором ідеї та сценаристом (як і в першому сезоні) виступив Микола Куцик, а режисером – Семен Горов, передає Корупція.Стар

Серед акторів, задіяних у серіалі – Ігор Скрипко (москаль Валера), Юрій Горбунов (дядько Іван і його московський брат Дмитро), Володимир Горянський (голова сільської ради), Галина Безрук (вчителька Ксенія), Ольга Сумська (дружина Дмитра) та інші.

Епізодичну, але яскраву роль реєстратору РАГСу Василину Пшепіхульську зіграла популярна українська телеведуча – Катерина Осадча. Журнал "Отдохни!" спеціально до виходу нового сезону "файної патріотічної комедії" взяв ексклюзивне інтерв'ю у ведучої.

За словами Катерини Осадчої, вона спочатку хотіла, щоб зачіска у її героїні була більш об'ємною. Що стосується курсів акторської майстерності, то телеведуча їх пройшла безпосередньо на знімальному майданчику:

"Всі звикли, що реєстратори РАГСів – це жінки з цікавими зачісками. Тому я пропонувала стилістам зробити укладку ще пишнішою і вищою. Думаю, нам вдалося знайти баланс між смішним і урочистим образом… Моя роль епізодична, тому брати уроки акторської майстерності не довелося. До того ж працювати з режисером Семеном Горовим– це крутіше будь-яких акторських курсів.

Я не налаштована грати великі серйозні ролі і ставати професійною актрисою. Кожен повинен робити те, що у нього найкраще виходить. Тому для мене телебачення залишається в пріоритеті. Епізодичну роль, яку я зіграла в "Останньому москалі" складно назвати серйозною акторською роботою. Для мене це був цінний досвід, і до роботи над роллю я поставилася з великою відповідальністю. Але все ж актрисою я себе не називаю і бути нею не збираюся."

Нагадаємо, нещодавно творча група серіалу "Останній москаль" зустрілася з журналістами, де в неформальному спілкуванні розповіла про майбутню прем'єру.

За сюжетом в рідне село повернеться батько Валери – брат-близнюк Івана Петрука, московський бізнесмен Дмитро. Він буде робити все можливе для того, щоб всі жителі Великих Вуйок стали жити за його правилами.

efd_aktjery_i_prodjusjerysjeriala 100_jurijgorbunov_jekatjerinaosadchaja