Зірка тижня
Подобається

Іменинниця дня: стиль життя Вікторії Бекхем в її кращих цитатах (ФОТО)

17/04/2016     Автор: admin
Іменинниця дня: стиль життя Вікторії Бекхем в її кращих цитатах (ФОТО)

189_b

Сьогодні, 17 квітня, співачці, іконі стилю, модному дизайнерові, матері чотирьох дітей і дружині найсексуальнішого футболіста планети — Вікторії Бекхем виповнюється 42 роки, передає Корупція.Стар

  • Я не належу до категорії довгоногих моделей. Фатальною красунею мене теж не назвеш. Я — звичайна жінка, і в цьому якраз полягає моя сила … Якщо природа в чомусь тебе обділила, виправ це сама. Ти невисокого зросту — носи підбори! Тільки не забудь спочатку навчитися носити їх правильно.

  • Для того щоб мати гарний вигляд, не потрібна купа грошей. До речі кажучи, найулюбленішою моєю прикрасою є саморобне намисто, подароване мені дітьми. Не думаю, що я і справді коли-небудь одягну його, однак і надалі буду ставитися до нього як до справжнього скарбу.

  • Перед тим, як піти спати я завжди думаю про те, що одягну наступного дня.

  •  Іноді найпростіші речі дістаються тобі найскладніше.

  • Я одягаюся сексуально, але не зухвало. Моя сексуальність у непорочності.

  • Я ніколи не користуюся послугами стиліста. Чому я повинна віддавати на відкуп сторонній все найцікавіше? Я сама вирішую, що мені носити. Так було з тих пір, як мені виповнилося 14 років.

  • На мій погляд, у жінці найсексуальніше — її впевненість у собі. Але впевненість спокійна, а не агресивна. І дуже важливе почуття гумору. А більшість недоліків можуть приховати сонцезахисні окуляри.

 Спортсмен опублікував у своїх соціальних мережах зворушливе привітання для дружини, з якою його зв'язують більше 16 років шлюбу.

"З днем народження цю красиву і пристрасну жінку. Нехай у тебе буде приголомшливий день. Дай нам побалувати тебе, бо ти заслуговуєш того, щоб твій чоловік і діти тебе балували. До 42 років ти змогла досягти дуже багато чого, і я відчуваю, що це тільки початок. З днем народження, ми любимо тебе", — 
написав Девід Бекхем у своєму мікроблозі.

1443165098-94715 7fad3c8fb96d308b6402be8ab763ea04 4dee94223ef792e752432d9a5a5df392