Новини про зірок
Подобається

Актриса Олена Корікова вперше за довгі роки з’явилася на публіці (ФОТО)

17/04/2016     Автор: admin
Актриса Олена Корікова вперше за довгі роки з’явилася на публіці (ФОТО)

1_5

Колись популярна актриса, зірка серіалу "Бідна Настя" Олена Корікова вперше за довгий час з'явилася на публіці, передає Корупція.Стар

Так, днями у театрі "Школа сучасної п'єси" відбулося прощання з актором Альбертом Філозовим. Актор помер 11 квітня на 79-му році життя після важкої хвороби. Вшанувати пам'ять легендарного артиста прийшли не тільки його дружина Наталя з дочками Анастасією і Ганною, але і колеги артиста, повідомляє dni.ru.

Увагу преси привернула актриса Олена Корікова, яка вже давно не відвідує світські заходи, не знімається для преси і взагалі останні кілька років веде закритий спосіб життя.

"У мене все добре. Все нормально. Я вже 10 років не даю інтерв'ю", —  короткоповідомила Олена представникам ЗМІ, даючи автограф.

Варто зазначити, що Олена перефарбувалася з блондинки у рудий колір, підстриглася і перестала робити яскравий макіяж, який раніше був її візитною карткою. А також, як видно по фото, актриса поправилась на кілька кілограмів.

До слова, у кінематографічних колах ходять чутки, що Корикова важко переживає незатребуваність. Артистка, яку прославила роль у серіалі "Бідна Настя", давно ніде не знімається, а природні вікові зміни лише додають їй приводів для розладу.

a2a_afe2f976871d 983_1075784 742_f9a27c92de4e90f38aa4d17caf27c323  1_1