Новини про зірок
Подобається

Микола Тищенко шокував своєю заявою щодо проекту «МастерШеф» (ФОТО)

14/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Микола Тищенко шокував своєю заявою щодо проекту «МастерШеф» (ФОТО)

boi_0068

Телеканал СТБ розпочинає роботу над шостим сезоном кулінарного шоу "МастерШеф". І почалася вона зі змін у складі журі. У новому сезоні до Ектора Хіменес-Браво і Тетяни Литвинової приєднається кулінар, постійний експерт програм "Все буде добре" і "Все буде смачно!" Сергій Калінін, передає Корупція.Стар

Сергію Калініну давно і беззастережно довіряють українці. Його досвід і професіоналізм у сфері кулінарії дозволять новому судді "МастерШефу" стати справжнім авторитетом для учасників. Ми раді вітати Сергія в нашій команді.

Відзначимо, що Сергій Калінін – кулінар з багаторічним досвідом, гастрономічний колумніст журналу Forbes.Украіна, кулінарний блогер і консультант, автор понад 200 рецептів, творець кулінарного івенту iCook Open. Навчався в Italian Culinary Institute в Калабрії, паризькій школі кулінарного мистецтва Ferrandi, International Culinary Center у Нью-Йорку і Basque Culinary Center в Сан-Себастьяні.

Команда проекту висловлює величезну подяку Миколі Тищенку, який покидає шоу, за його працю, увагу до учасників проекту та готовність ділитися з ними кулінарним досвідом.

До слова, зйомки кастингів шостого сезону почнуться зовсім скоро. Прем'єра шоу "МастерШеф-6" в ефірі СТБ традиційно відбудеться восени.

74d_kalinin_foto_natali_kot 840_kalinin_3