Новини про зірок
Подобається

Невідома дочка Алли Пугачової розповіла про відносини з Примадонною (ФОТО)

12/04/2016     Автор: admin
Невідома дочка Алли Пугачової розповіла про відносини з Примадонною (ФОТО)

1460451366_88c22ac9bd81ea6a46aa3264ccfe56ea

Уже зовсім скоро співачка Алла Борисівна Пугачова відзначить свій 67 день народження, повідомляє Корупція.Стар

У цей день вітати зірку будуть не тільки діти, чоловік і близькі друзі, але й хрещениці Алли Борисівни. Старша з них, Анастасія Тимофєєва-Кікалішвілі, зараз живе в Литві, а з її батьком Примадонна знайома більше 30 років.

Про те, що вона хрещениця Примадонни, мало хто знає. Настя розповіла: «День хрестин я, зрозуміло, пам'ятати не можу. Мені тоді ледь виповнилося 10 місяців. Але золотий хрестик, подарований Аллою Борисівною, зберігаю досі.
Як і фото, зроблені в наші рідкісні зустрічі, зазвичай під час її візитів до Литви ». В останній раз вона бачила хресну близько шести років тому, після концерту Примадонни у Вільнюсі: «Ми прийшли на її виступ з мамою.

Це був лютий 2010 року, Алла Борисівна представляла програму «Сни про любов». Обнялися, вона запитала, як мої творчі справи, я тоді якраз вчилася в музичній школі по класу фортепіано.

Природно, всі успіхи в цій справі я пов'язувала безпосередньо з хресною — вона постійно мене направляла, радила твори, які варто розучити, навіть іноді просила мене зіграти їй уривок по телефону … Обов'язково подзвоню їй 15 квітня, щоб привітати з днем ​​народження.

Побажаю щастя, душевного спокою, легкого життєвого шляху і, звичайно, успіхів та радості її чарівним дітям ».