Новини про зірок
Подобається

Вагітна Аніта Луценко показала фото в білизні і пояснила коротку стрижку (ФОТО)

08/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Аніта Луценко показала фото в білизні і пояснила коротку стрижку (ФОТО)

anita-lucenko-4-e1430287052998

Зоряний фітнес-тренер проекту «Зважені та щасливі» Аніта Луценко вагітна своєю першою дитиною. Після того, як знаменитість офіційно повідомила про свій новий статус, Аніта з кожним днем ​​все більш відверта з шанувальниками, повідомляє Корупція.Стар

Спершу Луценко знялася у фотосесії для глянцю, таким чином продемонструвавши нарешті всьому світу свій зростаючий животик. Природно, після цього більше не було сенсу приховувати факт вагітності. Так що в Instagram зіркового тренера почали з'являтися і свіжі фото, і відеоролики — Аніта вважає, що вагітність — зовсім не перешкода для занять спортом. Тому регулярно публікує поради та інструкції по вправам для вагітних, показуючи на своєму прикладі, як їх виконувати.

Сьогодні Аніта Луценко показала і зовсім інтимне фото: на ньому зібрано колаж зі знімків за все 6 місяців вагітності зірки! При чому на більшості фото фітнес-тренер позує в спідній білизні, демонструючи таким чином всі зміни фігури.

За фотографії можна відмінно простежити, як змінювалася зовнішність Аніти в цілому. В тому числі, знаменитість пояснила, чому 6 місяців тому вирішила обстригти волосся так коротко: "Відкриваю секрет! Хтось питав чому я підстриглася коротко-коротко. Так ось я це зробила в день коли побачила 2 смужки! Ідеальний час для обнулення, для того, щоб нарешті перестати фарбувати волосся і подивитися як вони відростуть за 8 місяців"

Луценко також прокоментувала зміни, що відбуваються з її тілом у міру збільшення терміну вагітності: "Фото номер 5 (5 міс) — моє улюблене: коли груди ого-го, а люди на пляжі дивлячись на твій живіт просто думають що ти багато їси", — жартівливо написала вона.

 

12917803_1529839340655698_814726042_n