Новини про зірок
Подобається

51-річна оголена Повалій ледь прикрила обвислий бюст ковдрою (ФОТО)

07/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
51-річна оголена Повалій ледь прикрила обвислий бюст ковдрою (ФОТО)

vdfvdfdf

Співачка Таїсія Повалій незабаром порадує шанувальників новим кліпом на композицію "Чай з молоком". Зйомки проходять у Києві. Режисером кліпу став Алан Бадоєв, передає Корупція.Стар

51-річна артистка постане в кліпі в несподіваному образі. Співачка зробила коротку стрижку, яка, на думку підписників у Instagram, їй дуже личить.

"Мені подобається розповідати великі історії за короткий час, відведений піснею. Це вимагає особливої зосередженості і дуже точні акценти, що б кожен нюанс точно впливав на глядача. Мені здається, що любов там, де можна почувати себе тихо і спокійно, захищеною. Коли людина, яку любиш, охороняє твій сон", – коментує режисер.

Шанувальники засипали артистку компліментами: "Ось це так! Чи не холодно, Таєчка? Несподіваний образ! Дуже чекаємо прем'єру", "Образ неповторний! Таечка вам не холодно", "Ну дуже шикарно", "Прекрасний образ", "Тендітна і природна краса! З новою стрижкою незвично, але вам йде. Хоча в волоссі вся краса і сила жінки. Але вам і стиліста видніше", "Незвично бачити Таєчку з короткою стрижкою", "Тая вам більше йде з довгим волоссям", "Таечка вам дуже личить така зачіска!", – Прокоментували користувачі.

2_401_84 3_26