Новини про зірок
Подобається

Юлія Волкова з «Тату» зізналася, що у неї був рак (ФОТО)

06/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Юлія Волкова з «Тату» зізналася, що у неї був рак (ФОТО)

taty_volkova_18.08.2012

Екс-солістка групи "Тату" заявила, що при видаленні пухлини щитовидної залози їй пошкодили голосовий нерв, повідомляє Корупція.Стар

Колишня солістка популярної групи "Тату" Юлія Волкова розповіла про те, що у неї був рак щитовидної залози. При видаленні пухлини лікарі пошкодили співачці голосовий нерв.

"У 2012 році під час обстеження у мене виявили онкологію. Після необхідних аналізів лікарі підтвердили у мене рак щитовидної залози. Під час операції з видалення пухлини мені пошкодили голосовий нерв. Коли я прийшла до тями після наркозу, то повинна була заговорити, але у мене просто не було голосу, я лише шепотіла. Це був найкритичніший момент в моєму житті ", — розповіла співачка.

"Тату" — російський музичний колектив, в який входили Юлія Волкова і Олена Катіна. Їх сингли, як англо-, так і російськомовні, очолювали хіт-парад Росії, Австралії, Великобританії, Німеччини, США та інших країнах. "Тату" — це перша і єдина російська група, яка отримала нагороду IFPI за кількість проданих альбомів.

33b2223c27c58ef44e0d260e07e149ba_07_tatu