Новий контрацептив для чоловіків дозволить на рік забути про презервативи (ФОТО)

03/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Новий контрацептив для чоловіків дозволить на рік забути про презервативи (ФОТО)

dsgdsgsd

Досі презерватив вважався найбільш надійним способом запобігання небажаної вагітності. Тепер у чоловіків з'явилася відмінна довгограюча альтернатива гумовому контрацептиву, передає Корупція.Стар

Новий протизаплідний гель вводиться у сім'япровід і блокує вихід сперми на рік. Препарат має губчасту структуру, завдяки чому сеча вільно проходить через сечовивідний канал.

Гель вводиться швидко і легко, не викликаючи больових відчуттів. Випробування на кроликах показали, що він має більш тривалий ефект, ніж спочатку припускали розробники. Результати дослідження показали, що гель ефективний протягом наступних 12 місяців з моменту введення.

"Результати наших досліджень на кроликах були навіть кращі, ніж ми припускали. Гідрогель завдяки своїм унікальним властивостям діє дуже надійно і, що дуже важливо, не несе ніякої небезпеки для організму чоловіка", – каже фармаколог Дональд Уокер.

Під час випробувань вчені ввели гель 12 кроликам. 11 з них виробляли еякулят без сперми, а в одного кролика було виявлено невелику кількість сперми, при цьому для запліднення вона була непридатна. Всі 12 самців протягом року не змогли запліднити самку. Відзначається, що жодних побічних ефектів виявлено не було.

Після закінчення строку дії препарату гель вимивається з сім'япровіду природним шляхом, після чого сперма в короткі терміни знову набуває здатності запліднення.

До кінця 2016 року вчені планують провести тестування препарату на людях, а вже до 2018 року гідрогель надійде в продаж.

sgdfsd