Новини про зірок
Подобається

Новим учасником групи «SEREBRO» став DJ Smash (ФОТО)

02/04/2016     Автор: Ігор Нагорний
Новим учасником групи «SEREBRO» став DJ Smash (ФОТО)

29fff089d170f23ee6f5a381f4cfe495_serebro

В кінці березня учасниця групи "SEREBRO" Дарина Шашина повідомила про те, що через проблеми зі здоров'ям змушена покинути групу. Однак, продюсер групи Максим Фадєєв швидко вирішив проблему з новим учасником свого знаменитого тріо: третім солістом групи стане чоловік, повідомляє Корупція.Стар

Новим учасником групи "SEREBRO" стане Андрій Ширман, більш відомий, як DJ Smash. Він сам запропонував дівчатам з групи себе в якості соліста.

"Група "SEREBRO" завжди була жіночим тріо, і ми не сприйняли цю пропозицію всерйоз, поки не порадилися з Максом. І тут, несподівано для всіх, Макс погодився, зважившись на цей глобальний експеримент. Скоро ми вас дуже здивуємо." — заявила учасниця групи Ольга Серябкіна.

У свою чергу Андрій зазначив, що йому завжди подобався формат групи "SEREBRO", і йому цікаво попрацювати в новому для себе напрямку.

"Найближчим часом чекайте наш новий трек "Іди сюди, скотина",-  анонсував вихід композиції DJ Smash.

Варто відзначити, що відома російська співачка, солістка групи "SEREBRO" Дарина Шашина півроку тому почала страждати від гострого болю в коліні. Тоді дівчина вирішила, що вони пов'язані з посиленими навантаженнями і завантаженим графіком їхнього колективу. Але з часом болі не припинялися. Коли Шашина зважилася на обстеження, виявилося, що вона страждає від вродженої дисплазії колінних суглобів.

fe7_3945544cd9bd77922ea9f4956d767f4d76_untitled