Новини про зірок
Подобається

Телеведучий Григорій Решетник став актором телесеріалу «Запитайте у осені» (ФОТО)

29/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Телеведучий Григорій Решетник став актором телесеріалу «Запитайте у осені» (ФОТО)

87901

Акторський дебют українського телеведучого Григорія Решетника відбувся на каналі «Інтер». Григорій зіграв в 60-серійної мелодрами «Запитайте у осені», повідомляє Корупція.Стар

У фільмі також знялися Ада Роговцева, Станіслав Боклан, Лілія Ребрик, Ольга Лук'яненко (Атанасова), Вікторія Агалакова і інші відомі актори.

«Сьогодні народжується нова телесеріального зірка», — проанонсував вихід серії «Запитайте у осені» зі своєю участю Григорій Решетник в Facebook. Григорій поділився фото з режисером Олегом Масленниковим і знімальної групи. 

У серіалі Решетніков дісталася роль чоловіка матері головного героя в молодості. Дія відбувається в 80-х роках минулого століття, тому зйомки проходили в ретро-антуражі.

Для зйомки епізодів творцям фільму довелося шукати меблі, автомобілі та інші атрибути минулої епохи. Довелося шукати на блошиних ринках, складах кіностудій і у знайомих.

«Здавалося б, 80-і роки були не так давно, але, насправді знайти речі того періоду в хорошому стані досить важко, — розповів художник-постановник Вадим Шинкарьов. — Найважче було розшукати музичні інструменти тих років — клавішну «Іоникій», старі гітари, і щоб вони ще й були в робочому стані. У нас за сюжетом під час знайомства героїв на сцені повинен бути вокально-інструментальний ансамбль. Частково зі старими інструментами виручали музиканти, яких ми залучали до зйомок ».

Решетник на съемочной площадке Спросите у осени (1) Решетник_кадр из сериала Спросите у осени (8)
Решетник_кадр из сериала Спросите у осени (7) Решетник_кадр из сериала Спросите у осени (4) Решетник_кадр из сериала Спросите у осени (1)