Новини про зірок
Подобається

Дзідзьові виставив ультиматум учасник його колективу (ФОТО)

27/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Дзідзьові виставив ультиматум учасник його колективу (ФОТО)

980197

Шанувальників гурту DZIDZIO приголомшила неприємна новина. Один з учасників колективу Лесик (Олег Турко) на своїй сторінці у Instagram зізнався, що більше не є членом команди DZIDZIO і розповів, що його звільнив Дзідзьо (Михайло Хома), який є виконувачем обов'язків директора групи, повідомляє Корупція.Стар

Дзідзьо прокоментував інцидент та пояснив, що насправді відбулося всередині гурту. "Щодо Лесика — він особисто на зборах колективу, де розглядалася подальша творча діяльність гурту DZIDZIO, висловив бажання вийти зі складу гурту і попросив виплати компенсації 5 млн 200 тис. грн. А я таких грошей не маю, бо всі свої гроші я вкладав у творчість, а не у власні потреби. Я маю пісні, кліпи, Дзідзьофільми і особисту відповідальність за колектив і за всіх фанатів, і за їхню любов до творчості", — сказав фронтмен гурту DZIDZIO у коментарі.

Також Дзідзьо поквапився заспокоїти фанатів і зауважив, що гурт не припиняє своє існування, а навпаки "починає працювати більш продуктивно". "Хочу всіх заспокоїти, у нас всі працюють. Зараз ми оновлюємо склад команди. Нового гітариста гурту ми скоро представимо", — сказав Дзідзьо.

15175_1