Новини про зірок
Подобається

Анна Седокова пожаліла Джастіна Бібера (ФОТО)

27/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Анна Седокова пожаліла Джастіна Бібера (ФОТО)

uzn_1447696380

Днями популярний канадський співак Джастін Бібер звернувся до шанувальників з відвертим визнанням в тому, що на даний момент переживає складний період у своєму житті і знаходиться в стані депресії, повідомляє Корупція.Стар

Саме з цієї причини були припинені всі фан-зустрічі артиста. Але, незважаючи на особисті переживання виконавця, він все одно продовжує активно гастролювати, записувати нові треки.

У середу, 23 березня, в Лос-Анжелесі відбувся концерт Джастіна Бібера. Однією з прихильниць Бібера виявилася Анна Седокова. Співачка побувала на концерті разом з колишнім чоловіком — бізнесменом Максимом Чернявським і дочкою Аліною. Незважаючи на розрив з Анною Седоковою, Максим з радістю проводить час з її старший дочкою, від шлюбу з Валентином Белькевичем.

Анна Седокова опублікувала в своєму Instagrsm безліч фото і відео з концерту Джастіна Бібера, поділившись з шанувальниками яскравими враженнями від шоу. Також співачка написала співчутливі рядки про депресію Джастіна.

"Сьогодні, ймовірно, все, хто був на концерті Джастіна Бібера, відчули, як складно йому зараз. І не було там сумніше людини, ніж він сам. І ось же воно щастя — тебе обожнюють мільйони, успішний альбом, три аншлагу в LA, попереду тур. А здається, що щасливий він сьогодні був хвилини 2 на сцені. І все це ще раз доводить, що всі ми прості люди. І нам буває боляче. Іноді мене можна поранити простим коментарем або грубим словом. Йому зараз дуже потрібна підтримка. І любов ", — пише Седокова.

1459030894_1