Новини про зірок
Подобається

Рудий з «Іванушек» показав красуню-дружину і сина-підлітка (Фото)

25/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Рудий з «Іванушек» показав красуню-дружину і сина-підлітка (Фото)

1437659738_andrey-grigorev-appolonov-otkryl-sekret-svoey-familii

Кумир 90-х, якого любили всі представниці слабкої статі від дівчаток-підлітків до зрілих жінок, вже багато років є зразковим сім'янином, батьком двох синів і чоловіком для своєї коханої дружини, передає Корупція.Стар

Андрій Григор'єв-Апполонов не відразу прийняв рішення одружитися з Мариною, він запропонував їй руку і серце тільки після того, як вона народила йому другого сина. У цивільному шлюбі рудий з «Іванушек» і його кохана жили більше п'яти років, за цей час у них народився син Ваня і потім Артемій.

Вчора відзначала свій 31-й День народження дружина Григор'єва-Апполонова, яку він привітав в Інстаграмі, написавши наступне: «Маруся, з Днем Народження! Люблю тебе! Будь щаслива! Зі мною!". При цьому Андрій виклав фотографію коханої дружини, продемонструвавши публіці, на який красуні він одружений.

Сьогодні відзначає День народження молодший син Андрія Григор'єва-Апполонова, якого знаменитий тато теж вирішив привітати в соціальній мережі. Соліст «Іванушек» поділився фотографією сина-підлітка і підписав її так: «Свято кожен день! Вчора День Народження моєї жёнушкі Марини, а сьогодні у молодшого, Артемія! За одне і похмелимося!) Люблю свою сім'ю! ».

1458919440_artemiy-appolonov 1458919385_marina-appolonova