Новини про зірок
Подобається

Невдале фото вагітної Ольги Фреймут обговорює весь Інстаграм (ФОТО)

23/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Невдале фото вагітної Ольги Фреймут обговорює весь Інстаграм (ФОТО)

59034_0

Українська телеведуча показала фотографії з художньої виставки, на яких вона виглядає втомленою, повідомляє Корупція.Стар

В одній з київських галерей «Spivakovska ART: EGO» своїм картини виставила відома художниця Марина Бутенко, яка назвала нову колекцію картин «Allure». Кожен експонат на виставці був присвячений тій чи іншої видатної особи, яка за покликанням є патріотом України. Однією з таких жінок стала Ольга Фреймут, чий портрет зобразила на полотні талановита художниця, яка використала різні техніки написання картин.

Природно, Фреймут була в числі перших, кого запросили на виставку в галерею «Spivakovska ART: EGO». Ольга прийшла подивитися на себе «з іншого боку», при цьому вагітна телеведуча одягла одяг чорного кольору, яка додала її зовнішнім виглядом якийсь похмурості і втоми. Фреймут зробила кілька фотографій, позуючи біля свого портрета. На одному зі знімків, який вийшов зовсім невдалим, вагітна телезірка стала схожою сама на себе.

Тепер невдале фото Ольги Фреймут, яка повинна навесні народити другу дитину, обговорює весь Інстаграм. Правда, є і захисники телеведучої, які заступаються за неї і нагадують іншим користувачам соцмережі, що жінкам під час вагітності притаманне виглядати втомленими, змученими, а також трохи поправитися і навіть «подурніти».

1458717275_olga-freymut
1458717333_freymut-olya
1458717323_olya-freymut