Новини про зірок
Подобається

Розкрито секрет стрункості Мадонни (ФОТО)

21/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Розкрито секрет стрункості Мадонни (ФОТО)

madonna

До своїх майже 60 років легендарна Мадонна зберегла не тільки приголомшливу працездатність, але й струнке тіло, якому можуть позаздрити жінки молодші за неї, повідомляє Корупція.Стар

Особистий тренер зірки Крейг Сміт, який пропрацював з нею більше двох років, розповів про секрети співачки, а точніше про їх відсутність. Усе досить просто: залишатися в формі Мадонні допомагають спорт і дієта. Питання – в їх інтенсивності.

madonna_9_16001

Зірка сідає за стіл шість разів на день, кожні 2-4 години: три основних прийоми їжі і три перекуси. Її улюблений фреш – із кавуна. Перекуси – органічні білкові батончики, фрукти, овочі. Дієта грає велику роль, повідомив тренер, вона відповідає за 80% успіху.

Madonna-

Шість днів на тиждень Мадонна займається спортом: боксом, йогою (в тому числі розтяжкою і медитацією), бойовими мистецтвами – мінімум по 30 хвилин. Усі ці види занять тренер перемішує, щоб отримати рівномірне навантаження на м’язи. А ще Мадонна активно репетирує, її день буквально розписаний по годинах.

Вона не займається силовими тренуваннями. Максимальна вага, яку артистка може собі дозволити, – штанга в 2,2 кілограма, частіше в 1,1 кг, 20-30 повторень. Це необхідно для підтримки стрункої фігури танцівниці.

Під час туру Rebel Heart співачка не перериває режим, тренер завжди знаходиться поруч. Вона не вживає алкоголь і не курить, так як навантаження на організм в цей час і так дуже інтенсивні. Вона встає о 11:30 ранку і лягає спати о 3-4 годині ночі.

madonna_9_16001