Новини про зірок
Подобається

Остап Ступка прокоментував еротичні фото своєї невістки

21/03/2016     Автор: admin
Остап Ступка прокоментував еротичні фото своєї невістки

393043_main

Актор зізнався, що вже готовий стати дідом, передає Корупція.Стар

-Остапе, вітаю тебе з весіллям старшого сина! Чи був ти зивований, коли Дмитро пришйов до тебе і сказав, що він одружується? Адже з Поліною вони зустрчалися два місяці і тут вже весілля.

-Йому в цьому році 30 років і протягом цих років я ним дивуюся в хорошому сенсі. Не має значення, 5 років ти зустрчаєшся, чи 3 дні, як у мене колись було. Ми ж забуваємо, що ми робили колись і намагаємося своїм дітям щось розповісти . А потім згадуєш, що в тебе було набагато швидше.

-Тобто, ти сина зрозумів?

-Так, якщо добре моєму синову, первістку, дай, Боже, щастя.

-З попередньою дівчиною Катериною вони зустрічалися 5 років, чи не щороку збиралися одружуватися, зрештою, розійшлися і тут за 2 місяці вже весілля з іншою дівчиною.

-Значить, Бог розпорядився саме так.

385319260

-Ти зробив Богдана Сильвестровича дідом, коли тобі було 18. Дмитру вже 30, тобто, він вже забарився. Ти готовий вже дідом стати?

-Якщо Бог дасть поповнення в родині, я тільки зрадію. Дмитро сказав недавно: "Ну, що, тату, скоро я тебе зроблю дідом Остапом". І почав сміятися. Кажу: "Якщо ти мене зробиш дідом Остапом, колись це має статися". Має бути багато українців і багато Ступок в нашій країні. Рід має продовжуватись.

-Тут на весілля запрошена і твоя старша донька Устина. Вона вже виросла, поки ми її не бачили, їй 16. Тобто, вона вже може тебе скоро дідом зробити.

-Будемо контролювати. Дівчат потрібно контролювати.

-Ти дізнавався про наречену Дмитра? В Інтернеті чимало пікантних фотографій Поліни. В родині Ступок такого ще не було.

-Треба з чогось починати.