Плітки
Подобається

Зовнішній вигляд Анастасії Волочкової шокував публіку (Фото)

15/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Зовнішній вигляд Анастасії Волочкової шокував публіку (Фото)

2ce10e0e860e7d077b2fcdbbbca278a1

У артистки помітно набрякло обличчя, що налякало її передплатників в соціальній мережі, передає Корупція.Стар

Анастасія по праву вважається королевою Інстаграму, тому що її фотографії викликають соціальний ажіотаж і змушують кожного користувача соцмережі звернути свою увагу на той чи інший знімок. Зараз в житті Волочкової період змін і кар'єрного зростання, і без того відома артистка пробує себе в ролі актриси театру, а пару їй складає Саїд Багов.

Варто зазначити, що з тих пір, коли Насті запропонували роль у виставі, на її фотографіях зображена не тільки вона, а й Саїд. На крайньому фото, де Волочкова і Багов зображені обнімаються, публіка помітила, що Настя якось набрякла. Під її очима величезні мішки і багато хто вважав, що це від неповноцінного відпочинку і браку сну. Інші ж передплатники Анастасії стали докоряти її в захопленні ін'єкціями краси, які тільки псують її обличчя і роблять його неприродним.

Знайшлися люди, які не посоромилися викрити Анастасію Волочкову в нетверезому стані. Користувачі Інстаграму навіть давали їй поради: «Не фотографуйся напідпитку!», «Припиняй пити!», «Випивша .. Дуже непристойно фотографуватися в такому вигляді!» І так далі.