Плітки
Подобається

Яна Соломко стане ведучою шоу «Зважені та щасливі-6»

15/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Яна Соломко стане ведучою шоу «Зважені та щасливі-6»

0041634_1438346888
Зовсім скоро стартує новий сезон шоу "Зважені та щасливі-6". І в цей раз головним мотиватором для учасників, сексапільною телеведучою стане колишня учасниця шоу "Холостяк" Яна Соломко, повідомяє Корупція.Стар

Шоу "Зважені та щасливі" на СТБ в шостому сезоні змінить концепцію: тепер в боротьбі із зайвою вагою будуть вести "жінки проти чоловіків" з новими тренерами і ведучою. 

Повідомляється, що новий сезон шоу "Зважені та щасливі" буде складним і несхожим на попередні. Всі учасники — не зв'язані між собою родинними узами. Зайва вага стала результатом проблем з протилежною статтю. Щоб підтримувати учасників у їх нелегкій боротьбі, на пост ведучої запросили Яну Соломко.

Ось як про своє рішення відгукується директор шоу Олексій Гладушевський: "Треба сказати, Яна Соломко, яка в минулому році народила доньку і дуже швидко повернулася в колишню форму, не раз влаштовувала розкішні фотосесії після схуднення, а також признавалася, що її часто вважали товстою. Тому пропозиція взяти участь в новому сезоні "Зважені та щасливі" вона зустріла з великим ентузіазмом."


65336_182660