Новини про зірок
Подобається

Віра Брежнєва в латексі вразила татуюванням на пікантному місці (ФОТО)

15/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Віра Брежнєва в латексі вразила татуюванням на пікантному місці (ФОТО)

sfdvcav
Співачка Віра Брежнєва в березні стала героїнею українського журналу "Pink". Дружина Костянтина Меладзе під час зйомки позувала з рожевими волоссям в спокусливих нарядах. На одному зі знімків Віра демонструє довгі стрункі ноги в чорній сукні з латексу і модних туфлях на високих підборах, передає Корупція.Стар

На нозі артистки красується татуювання у вигляді серця, яке раніше не бачили шанувальники. Тимчасове це тату (намальоване спеціально для фотосесії) чи ні, невідомо.

В інтерв'ю співачка розповіла, що для неї означає краса: "Краса – поняття суб'єктивне. Буває, щось не гарне в загальноприйнятому значенні, але притягує тебе, і ти вважаєш це красивим. Для мене краса – це насолода. Це може бути красива людина, дитина, квіти, небо, захід сонця схід, вид на красиві будинки, деталі, звуки. Це так залежить від настрою, сьогодні у тебе гарний настрій і цей пейзаж – прекрасний, а іншого дня – ні. Краса для мене важлива, вона пестить моє око. Я візуал, тактильщик, мені важлива фактурність. Є дівчата, які прагнуть слідувати своїм канонам краси, а канони ж завжди суб'єктивні. І якщо дотримуватися їх сліпо – це копіювання іншої людини, стаєш на кого-то схожими, втрачаючи себе. Краса у всіх різна, вона зсередини. Мене, наприклад, часто загальноприйняті канони краси не чіпляють. Яскравий приклад: хлопчики красені – це точно не моє", – зізналася Віра.

3_401 2_1041 1_2432