Новини про зірок
Подобається

Onuka розповіла, як стала зневажати Ані Лорак

11/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
Onuka розповіла, як стала зневажати Ані Лорак

IMG_3059_

Фронтвумен українського гурту вважає, що у Лорак немає політичної позиції, передає Корупція.Стар

Лідер українського гурту Onuka Ната Жижченко вважає, що постійно виступаюча в Росії українська співачка Ані Лорак не заслуговує на повагу.

Жижченко підкреслила, що зневажає Лорак через її пасивну позицію, за те, що вона ні разу не пояснила своїх вчинків і не розповіла про свої політичні переконання.

"Я все-таки не розумію її поведінку в тому плані, що вона ні разу це не прокоментувала, нічого не сказала про свою позицію. Дає в інтерв'ю якісь безглузді коментарі. Я ніколи не любила її творчість. Але після цього я її зневажаю як людину. Тому що людина без позиції — не людина ", — говорить Ната.

Проте, артистка вважає, що бойкот, який влаштували Ані Лорак багато українських слухачі, несправедливий.

"Дивує те, як суспільство вибирає собі ворогів. Ось, наприклад, Ані Лорак. Якщо всі будуть ненавидіти її, а Сана (лідера гурту SunSay Андрія Запорожця, — ред.) Почнуть захищати, — це також буде неправильно", — ділиться співачка.

При цьому вона підтримує лідера гурту SunSay, який не приховує своїх виступів в Росії і в Криму.

"Якщо у тебе позиція, як у Сана, то май сміливість про це сказати. Я поважаю його за це. А також за те, що він завжди був дуже нішевий артист і особливо не належав до шоу-бізнесу", — поділилася Жижченко.

Також вона висловила свою думку про скандал з фронтменом гурту SunSay, який стався через його виступи в окупованому Криму та Росії.

"Це важке запитання, яке не має остаточної відповіді. Всі звикли, що буває біле і чорне, але іноді це не так. SunSay — взагалі настільки світла людина,  зовсім не прив'язаний до якоїсь конкретної країни. Він багато подорожував, багато займався духовними практиками. Ця людина-космополіт ", — вважає Ната.

Крім того, вона впевнена, що Руслана під час фіналу українського нацвідбору на Євробачення вчинила несправедливо, коли просила лідера гурту SunSay підтвердити, що він патріот.

"І те, що Руслана його так допитувала, я вважаю, було занадто. А він, як перед розстрілом, стояв і виправдовувався. Знаючи його особисто, думаю, що це для нього було дуже неприємно і боляче. Він гідно відповів на всі його питання . Він з Харкова, Українець. у нього є як російськомовна, так і україномовна музика. Сказав, що буде їздити в Росію, тому що в його групі грають росіяни, які там живуть. Це зрозуміла позиція ", — зізналася артистка.

Ната Жижченко вважає, що є незатребувані артисти, які засуджують тих, кого запрошують на виступи в Росію.

"Також є музиканти, які тролять тих, хто їздить у Росію. А самі туди насправді не їздять тому, що їх ніхто не запрошує і ніколи не буде", — підкреслила фронтвумен.