Новини про зірок
Подобається

На концерті в Одесі фанат Світлани Лободи увірвався на сцену і поцілував співачку (ВІДЕО)

10/03/2016     Автор: Ігор Нагорний
На концерті в Одесі фанат Світлани Лободи увірвався на сцену і поцілував співачку (ВІДЕО)

dvdvdv

8 березня співачка Світлана Лобода привітала з Міжнародним жіночим днем ​​всіх представниць прекрасної статі в Одесі, передає Корупція.Стар

Лобода в Одесі з'явилася перед публікою в новому образі, в основу якого лягли стильні кучері і чубчик. "Мої малятка, зі святом нас! Жінка може все — пам'ятаєте про це, — привітала прихильниць LOBODA". Втім, деякі фанати сприйняли слова зірки занадто буквально. У розпалі шоу шанувальник LOBODA вискочив на сцену, підхопив співачку на руки і закружляв у пристрасному поцілунку. Співачка була трохи шокована, але особливо не пручалася.

На щастя, обійшлося без втручань охорони: артистка показала жестом, що не потребує допомоги і поставилася з розумінням до такого прояву почуттів з боку відданого і емоційного шанувальника. А продюсер співачки Нателла Крапівіна навіть залишила в своєму Instagram жартівливий пост про цей інцидент в Одесі: "Роман з прекрасним бороданем, який увірвався на сцену і закрутив артистку в пристрасному поцілунку !! Ех пощастило Світлані з хлопцем !! Хороший, як чорт ! ".

__54

Під час свого виступу в Одесі LOBODA попросила охорону клубу не перешкоджати гостям вечора танцювати, які, залишивши свої VIP-місця, веселилися прямо під сценою.

Одесити задарували артистку квітами, піднесли портрети з шоколаду, які співачка назвала справжніми витворами мистецтва, а також презентували Світлані картину на полотні, в основу якої лягло її фото з донькою Евангеліною. Музиканти і солісти балету привітали артистку і Нателлу оригінальними подарунками — їх портретами у вигляді шаржу.

2_1033